Välkommen

Välkommen till www.battrepension.n.nu

 

Andra sidor

Vi hjälper dig

 

 

Som tack för att du öppnar ett konto hos Avanza genom oss vill vi gärna ge någonting tillbaka. Om du bekräftar att ditt konto öppnats från vår sida* erbjuder vi dig fri support under en månads tid vilket inkluderar:

 

 

- Personlig mailsupport angående utdelningsinvestering

 

 

- Tre stycken mallar (Excel) där du enkelt kan dokumentera dina aktieutdelningar, notera utvecklingen av aktieportföljen och när dina bolag delar ut pengar

 

 

- Personlig mailsupport angående aktierelaterade frågor

 

 

 

Se vår support som ett komplement till Avanza`s kundsupport. Vi på Bättre pension har många års erfarenhet av utdelningsinvestering och har som mål att så många människor som möjligt får upp ögonen för denna effektiva investeringsform. En regel är att man alltid ska ta sina egna investeringsbeslut, därför ger vi ej direkta -köp och säljrekommendationer, däremot tipsar vi gärna om populära utdelningsaktier.

 

* Klicka på någon av våra bilder för att öppna ett konto hos Avanza. För att bekräfta att ditt konto har öppnats genom vår sida kontaktar du oss helt enkelt genom vårt kontaktformulär. Du kan vara helt anonym om så önskas, det enda som krävs är att du fyller i din E-post och datum då du öppnade ditt konto. Märk ämnet med "registrering Avanza" Det går även utmärkt att sedan använda kontaktformuläret till vår fria mailsupport. Vi är måna om dig integritet och kommer inte sprida vidare eventuella kontaktuppgifter eller E-post till andra parter.

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)