Välkommen

Välkommen till www.battrepension.n.nu

 

Andra sidor

Jobba inte för pengar, låt pengarna jobba för dig

 

"Privat, Pension, Sparande. Helt ärligt så är detta inte ord som gör en motiverad och engagerad"

 

 

Vad härligt att du har hittat hit, på denna sidan kommer du få information om hur du startar ditt alldeles egna privata pensionssparande. Först tycker jag dock vi borde bryta ner och analysera dessa förvånansvärt tråkiga orden. Privat, Pension, Sparande. Helt ärligt så är detta inte ord som gör en motiverad och engagerad. Som första steg rekommenderar vi istället att du kommer på ett alldels eget ord för dina investeringar, för det är just det denna planen kommer att handla om, att investera sina pengar och låt dom växa sig större år efter år.

 

 

Tips på namn till ditt privata pensionssparande:

- Mina passiva inkomster

- Pengamaskinen

- Frihetsfonden

 

 

Det finns tre grundläggande regler du bör följa för att skapa dig ekonomisk frihet. Investera dina pengar, återinvestera avkastningen och följ din plan. Det absolut enklaste och effektivaste sättet att göra detta på är att börja med aktiehandel och framförallt investera i utdelningsaktier. För att handla med aktier krävs det att du öppnar en konto hos en nätmäklare. Vi har valt att samarbeta med Avanza som är en av Sveriges största aktiemäklare. Avanza har låga avgifter, bra support och en plattform som är enkel att förstå.

 

Ta nu första steget till ekonomisk frihet genom att skapa ett konto hos Avanza. Det kostar ingenting och du behöver inte börja handla med aktier på en gång.

 

För dig som inte har tidigare erfarenhet av aktiehandel kan det kännas lite nervöst att ge sig in på detta område. Du behöver dock inte oroa dig, som sagt så är det helt kostnadsfritt att starta ett konto på Avanza och vi rekommenderar verkligen att du läser på om aktiehandel och utdelningsinvestering innan du gör din första insättning. På Bättre pension har vi skapat en gedigen länklista med all information du behöver för att komma igång med dina investeringar. Vi har även skapat en snabbguide för hur du kommer igång med din aktiehandel och hur dina pengar kan skapa nya pengar helt på egen hand.

 

Fri support

 

Om du öppnar ett konto på Avanza genom att klicka på någon av våra länkar eller bilder kan vi erbjuda just dig en unik, personlig och gratis support under en månads tid. Läs mer om detta här eller klicka på Fri support i menyn.

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)